Home

Gefietst rond Doetinchem met Wim, Henk, 2 Haddy's, Resy en Frits

Woensdag 14 juni 2006

Vanmorgen met de caravan naar Meppel, ons 4 maandelijks bezoek aan Dick en Etty. We parkeerden de caravan op het terrein, na toestemming van Donkers. Hartelijk ontvangst en uitgebreid bijgepraat, na de koffie en wijn zijn we naar Meppel gereden en daar gewandeld en gewinkeld. Na de heerlijke Bami van de meester-kokkin zij we tegen zessen naar Doetinchem, de camping ‘De Wrange’ gegaan, waar Wim, Henk en de Haddy’s ons verwachtten. Het zou een verassing zijn, maar Haddy had met Theo gebeld i.v.m. zijn verjaardag en vertelde dat wij op weg waren naar Doetinchem. Hij wist niet dat het een verrassing zou zijn.De ontvangst was niet minder hartelijk. ’s Avonds bij H&H de avond doorgebracht en bijgepraat.

donderdag 15 juni

Begon het gisteravond al te regenen, ging het ’s nachts ook door. Vanmorgen is het droog. Ontbijt, koffie en dan gaan we samen op de fiets. 64 km gereden een lange route in het begin vochtig weer zodat je langzaam maar zeker toch nat wordt. Het mooie landschap vergoedde veel en we hebben allemaal een zeer voldaan gevoel. Bij thuiskomst gezamenlijk een borrel gedronken bij W&H. Tijdens ons samenzijn heb ik de 10 meter coaxkabel; voorzien van stekkertjes om toch de satelliet TV aan de praat te krijgen. Het signaal bleef zwak totdat we de TV enz bij Henk in de voortent hebben gezet en de extra verbindingen heb omzeild. En prompt was het signaal uitstekend. De laatste wedstrijd van de avond hebben we samen bekeken.

Vrijdag 16 juni

Donker en nat weer. W&H zijn op de fiets naar het ziekenhuis gegaan voor controle van de hondenbeet, die Wim enige dagen geleden opliep. Ziet er goed uit en met een paar dagen kan het verband eraf. We drinken koffie in onze caravan en Resy is nu naar de anderen om te vragen wat het programma is. We gaan weer op de fiets en komen weer door mooie landschappen en bospercelen. In Doetinchem boodschappen gehaald en 40 kilometer gereden. We drinken samen thee en wachten nu op zes uur het begin van de wedstrijd Oranje – Ivoorkust. Enerverende wedstrijd, vooral spanning en een borrel gedronken op de overwinning.

3 foto's gemaakt door Henk Bosman

Zaterdag 17 juni

We pakken de boel weer in, de camping beheerder gevraagd of hij ons los wil koppelen van de stroompaal en vergeet de kabel mee te nemen. Henk en Haddy zien de stroomkabel in een goot liggen en nemen hem mee naar huis. Einde van een kort uitje, maar zeker voor herhaling vatbaar.

Frits Knaapen. Winschoten 18 juni

Home